Τετάρτη Αύγουστος 21 , 2019

Υποστηρίξτε μας

 

Εάν δραστηριοποιείστε στο χώρο της υγείας (Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Δερματολόγος, Ενδοκρινολόγος, Παιδοχειρουργός, Παιδο-ορθοπαιδικός, ΩΡΛ) και θέλετε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις δράσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

"Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα". Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γίνει αρωγός στο έργο των «Γλάρων Αιγαίου». Τα αγαθά που αποτελούν προσφορά αλληλεγγύης και μερικές φορές ζωής, των κατοίκων των νησιών μας είναι τα ακόλουθα :

  • Ιατρικός εξοπλισμός
  • Φαρμακευτικό υλικό
  • Είδη ένδυσης- υπόδησης
  • Σχολικό υλικό

Συγκεντρώνουμε τις προσφορές των φίλων όλο τον χρόνο, δημιουργώντας βάση εκκίνησης για την επόμενη εξόρμηση βοήθειας. Κάθε  επικοινωνία σας μαζί μας αποτελεί για μας πηγή χαράς και δυνατότητα δημιουργίας .

Πώς μπορώ να κάνω δωρεά στο Σύλλογο;
Εφόσον θέλετε να κάνετε κάποια δωρεά στο σύλλογό μας για την ενίσχυση και υποστήριξη των σκοπών του, μπορείτε, στην περίπτωση που αυτή είναι χρηματική, να καταθέσετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε στο λογαριασμό του συλλόγου που τηρείται στην τράπεζα:

Eurobank με αριθμό λογαριασμού 0026.0008.31.0102607216
IBAN Eurobank:  GR04 0260 0080 0003 1010 2607 216
                          

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συνεισφορά σας  στέλνοντας αντίγραφο της Τραπεζικής απόδειξης  στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η ενημέρωσή μας θα πρέπει να γίνεται μετά τη δωρεά σας προκειμένου να σας αποσταλεί και η σχετική απόδειξη με την ευχαριστήρια επιστολή.