Τρίτη Οκτώβριος 15 , 2019

Εκδηλώσεις

Οι "Γλάροι Αιγαίου" στη Σύρο

ΣΥΡΟΣ

   Ότι είναι παρελθόν είναι πρόλογος...

αν ανατρέξουμε στην προσωπική μας ιστορία είναι βέβαιο ότι θα ανασύρουμε κάποιο περιστατικό επιθετικής συμπεριφοράς, στο οποίο έχουμε είτε παραστεί, είτε λάβει μέρος όντας μικρά παιδιά. Σήμερα έχοντας οι ίδιοι δικά μας παιδιά σίγουρα αναγνωρίζουμε ανάλογες καταστάσεις οι οποίες φαίνεται ότι έχουν γίνει ανησυχητικά συχνές.

Περισσότερα: Οι "Γλάροι Αιγαίου" στη Σύρο

 

Λιμενικό Σώμα

 

ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

limeniko_3

«Η θάλασσα που μας ενώνει»

 

Σε μια διαφορετική κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε αυτή την φορά η ομάδα μας.

Περισσότερα: Λιμενικό Σώμα

   

Οι Γλάροι Αιγαίου στο Χριστοδούλειο ίδρυμα 20-06-2011

1

Χαιρετώ τα "γλαράκια" όλου του κόσμου..
Λέω όλου του κόσμου, γιατί υπάρχουν τα φανερά, εμείς δηλαδή, τα κρυφά αυτά που δεν τα έχουμε δει ακόμη και εκείνα που ακόμη δεν έχουν δει τα φτερά τους…
Τα γνωστά "γλαράκια" λοιπόν, βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στο Χριστοδούλειο ίδρυμα, τι να κάνουμε, μας είχαν λείψει οι γλυκές φατσούλες με τις τόσες ερωτήσεις, τα αστεία πειράγματα και φυσικά τη μεγάλη αγκαλιά..

 

Περισσότερα: Οι Γλάροι Αιγαίου στο Χριστοδούλειο ίδρυμα 20-06-2011

   

Παιδικό χωριό SOS Βάρης

Την Κυριακή 29-5-2011 είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στο «Παιδικό χωριό SOS Βάρης», στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την Aegean Airlines, προκειμένου να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους.

19

Περισσότερα: Παιδικό χωριό SOS Βάρης

   

Οι Γλάροι Αιγαίου στο Χριστοδούλειο ίδρυμα 18-12-2010

 

Η ομάδα των "Γλάρων Αιγαίου" το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα" και με μαζί με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη μοίρασε δώρα στα παιδιά, κυρίως, όμως, πήρε και έδωσε αγάπη. Μοιραστείτε και εσείς μερικά από τα συναισθήματα που πήραν μαζί τους όσοι συμμετείχαν σ' αυτή την αποστολή αγάπης.

Το μέλλον, η ελπίδα, η αισιοδοξία και η αγάπη είναι έννοιες υπό αμφισβήτηση στην εποχή μας, ωστόσο, υπάρχει ένας τόπος  να τις συναντήσεις όλες μαζεμένες: Στο "Χριστοδούλειο Ίδρυμα" στο Χαϊδάρι.

1

Περισσότερα: Οι Γλάροι Αιγαίου στο Χριστοδούλειο ίδρυμα 18-12-2010